ARTIKEL

TILBAGE

Entry-level produktionsprintere med overbevisende profiler

DEVELOP lancerer ineo+ 1060/1070

Marts 2014. De seneste printløsninger fra DEVELOP er designet til at opfylde de særlige behov i virksomheders kopirum, hos trykkerier, printudbydere, high-volume kontorer og reklamebureauer. ineo+ 1060/1070-serierne tilbyder maksimal produktivitet, brugervenlighed, mediefleksibilitet og udskriftskvalitet i entry-level production printing-segment.

"Performancekvaliteterne ved dette nye system gør det til en ideel løsning for kunder på udkig efter en production printing-løsning, der tilbyder fremragende værdi for pengene," fortæller Karl-Friedrich Edenhuizen, DEVELOPS produktchef med ansvar for ineo+ 1060/1070-serierne.

Øget produktivitet
De største udfordringer i production printing-miljøer er små printkørsler, stramme behandlingstider og den ekstra tid og omkostninger til offline efterbehandling. ineo+ 1060/1070-serierne lover øget produktivitet ved at forkorte ekspeditionstider og på kort sigt gøre mindre udskrivninger mere indbringende. Ved at levere op til 3316 til 3907 sider i timen gør dette print-system ikke kun udskrivning af store mængder muligt, men kræver også minimal brugerinput, som igen maksimerer oppetiden. Ydermere, sikrer deres fleksible erstatningsfunktion til reservedele, ORU-M (Operator Replaceable Unit Management), at nedetiden minimeres.

Hurtigere læringskurver
Da stramme tidsfrister og tunge arbejdsbyrder udelukker langvarige træningssessioner, skal et production printing-system være nemt at sætte op og betjene. Denne maskine er designet til at forkorte læringskurver og maksimere maskinens oppetid. Med minimal træning nødvendig for at betjene disse systemer kan printudbydere få maskinen i arbejder - og tjene penge - på ingen tid overhovedet. En papirkatalog-funktion, der letter papirindstillingerne, og simple skærminstruktioner, der sikrer hurtig fjernelse af eventuelle papirstop, eksemplificerer maskinens brugervenlighed.

Nye forretningsmuligheder
Selvom
fleksibilitet er afgørende i ethvert production printing miljø, er kommercielle trykkerier og printudbydere særligt ivrige efter at udvide deres portefølje til at generere nye forretninger. Forudsætningen er større mediefleksibilitet, som er en af denne maskines styrker. Tykt og coated papir, for eksempel, tilføres pålideligt via en "air-assist" enhed, der leverer en afprøvet-og-testet feed-in performance, og en udvidet "air-blow fusing" adskillelsesmekanisme har forbedret fodring af tyndt papir. Automatisk dobbeltsidet print er muligt for papir på op til 300 g/m2. Med sikker håndtering af sådan en bred vifte af medier muliggør denne maskine nye digitalprint-applikationer teknisk og kommercielt.

Offset-lignende udskriftskvalitet
De vigtige
funktioner omfatter en printopløsning på 1.200 x 1.200 x 8 bit, bedst-i-klassen billedkvalitet takket være S.E.A.D.IV billedbehandling, mere naturlige teksturer gennem den nye high-definition polymeriseret toner, forbedret farvetætheds justering og højpræcisions centreringskorrektion. Denne offset-lignende udskriftskvalitet giver digital print udbydere mulighed for at konkurrere på det lukrative production printing marked.

 

Mere information:

Søren Christiansen
Product Manager, Production Printing
Konica Minolta
Business Solutions Denmark a/s
Telefon: 72 21 21 21
soren.christiansen(at)konicaminolta.dk

Morten Toksværd
Sales Manager, Production Printing
Konica Minolta
Business Solutions Denmark a/s
Telefon: 72 21 21 21
morten.toksvard(at)konicaminolta.dk

 

til produkt