ARTIKEL

TILBAGE

Topmoderne monokrome multifunktionelle enheder

DEVELOP lancerer ineo 4050/4750

Marts 2014. Avanceret funktionalitet, høj produktivitet, beroligende datasikkerhed og en miljøvenlig drift: Sådan et komplet sæt af funktioner er langt fra almindeligt i monokrome multifunktionsenheder. De nye high-end Office-systemer fornylig lanceret af DEVELOP opfylder alle disse krav. Takket være deres fuldt udstyrede koncept er disse to systemer et godt valg til alle former for små virksomheder samt små til mellemstore arbejdsgrupper i større virksomheder.

"Med lanceringen af ​​disse to meget avancerede A4-enheder har vi afsluttet en fornyelse af hele vores monokrom line-up," siger Ronja Harste, DEVELOP-produktchef ansvarlig for ineo 4050/4750. "Hvad mere er, de mange fælles funktioner, der deles af disse to enheder og DEVELOPs A3 systemer betyder, at brugere i større multiple-device miljøer vil føle sig øjeblikkeligt hjemme ved betjening af ineo 4050/4750."

Intuitiv brugerinterface
Intuitiv og brugervenlig betjening er vigtigere end nogensinde i dagens kontormiljøer, hvor it-infrastruktur har tendens til at være mere og mere kompleks. Den selvforklarende betjening af ineo 4050/4750, en funktion der er fælles for alle DEVELOPs A4- og A3-enheder, reducerer brugeruddannelse til et minimum, således at kontoransatte vender tilbage til deres normale arbejde på ingen tid overhovedet. Denne brugervenlighed gør op med de frustrerende erfaringer med komplicerede multifunktionsmaskiner, som mange office-brugere klager over.

Sidst men ikke mindst gør det intuitive brugerinterface selv rutinemæssige office opgaver som print, kopiering, scanning og fax sjovere. Den store 7"-farveskærm kan vippes til to højder, der passer til behovene hos forskellige brugere, som kan betjene systemet via multi-touch funktioner som at 'tappe' og 'flick rolling'. De fleste mennesker vil være bekendt med dette betjeningskoncept fra deres smartphone eller tablet. Betjeningspanelet selv er velstruktureret, selvforklarende og ligner panelerne i alle DEVELOPs øvrige A4- og A3-enheder. Brugervenligheden ved ineo 4050/4750 er en faktor, der kan bidrage til at øge produktiviteten på kontoret ved at fremskynde dokumentworkflowet.

Avanceret funktionalitet
En anden produktivitetsfremmende faktor er uden tvivl den topmoderne funktionalitet af disse to kontormaskiner. Standard konfigurationen af 40 sider/min ineo 4050 og 47 sider/min ineo 4750 indeholder en omvendt automatisk dokument-feeder (45 billeder i minuttet i sort/hvid og 30 i farve), en 650-ark papirkapacitet (kan udvides til 2.300 ark via tilbehørs kassetter), en PCL og PostScript printcontroller, en duplex-print enhed, 2 GB hukommelse og en 320 GB harddisk. Ekstraudstyret omfatter en hæfteenhed og en printfunktion til stregkoder og Unicode-skrifttyper. Den høje grad af integritet med DEVELOPs A3-systemer sikrer en fælles brugeroplevelse med alle de tilknyttede tidsbesparelser. Derfor vil den topmoderne funktionalitet viser ineo 4050/4750 sig let at håndtere i et multienhedsmiljø.

Miljøvenlige energieffektivitet
ineo 4050/4750 kan ikke kun hævde at være miljøvenlig takket være de bæredygtige materialer, den anvender i sin konstruktion; energibesparende funktioner tilbyder også den praktiske økonomiske fordel af en lavere elregning. Dette er gjort muligt af enhedernes lave gennemsnitlige ugentlige strømforbrug og den minimale mængde strøm, der kræves i dvaletilstand. Så der er intet reelt behov for at slukke en af disse multifunktionsmaskiner hver aften. Deres miljømæssige og energimæssige ydeevne opfylder de nu endnu strengere standarder for Energy Star og Blue Angel miljøstandarder. Etiketter, der fremhæver enhedernes miljøvenlige ydeevne, men som peger også på fordele bundlinjen for ejeren.

 

Mere information:

Søren Christiansen
Product Manager, Office
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Telefon: 72 21 21 21
soren.christiansen(at)konicaminolta.dk

Morten Toksværd
Sales Manager, Office
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Telefon: 72 21 21 21
morten.toksvard(at)konicaminolta.dktil produkt