ARTIKEL

TILBAGE

Nyttig app-store gør kontorarbejdet lettere

DEVELOP lancerer dstore til business-apps

Maj 2014. "Installering af business-relevante apps på en multifunktionel office-enhed er et job for serviceteknikere." Det var den fremherskende holdning indtil nu. Med lanceringen af dstore har DEVELOP sat en stopper for denne tidskrævende og ofte ubekvemme procedure og frem for alt gjort kontorarbejde lettere. dstore, en app-store til INEO-systemer, giver adgang til business apps, der direkte på et INEO-betjeningspanel.

"dstore er udviklet for at gøre kontorarbejde lettere," siger Daniel Schellhase, DEVELOP-produktchef med ansvar for denne app-store. "Det giver adgang til nyttige apps, f.eks. at tilslutte en INEO anordning til cloud-tjenester, og endda udskrive papirskabeloner til daglige kontorjobs. dstore hjælper ikke blot med til at tilpasse en INEO-enhed, det forbedrer også dens funktionalitet."

Business App-butikken
På trods af
lignende
funktionalitet med de
app-
stores,
de fleste
mennesker kender fra deres smartphone eller tablet, er dstore karakteriseret ved en afgørende forskel: Det er en specialdesignet app-store til business-relevante apps. Det faktum, at disse apps kan tilgås direkte fra betjeningspanelet på en multifunktionel INEO-enhed, er en anden stor fordel: apps er tilgængelige, hvor brugerne har brug for dem - på deres kontor. dstore fjerner ikke blot behovet for en servicetekniker i installeringen af business-apps, det tillader også alle downloadede apps (og faktisk hele dstore) at blive fjernopdateret uden at ekstern bistand er nødvendig.

Direkte adgang til cloud-tjenester
En af disse business-apps, INEO connector app, forbinder INEO-enheder til cloud-løsninger som Google Drive™ eller Google Mail™, således brugerne kan uploade dokumenter som en vedhæftet fil i en email eller i en hvilken som helst ønsket Google Drive™ mappe, og udskrive
emails direkte fra Google Drive™ eller Google Mail™. Med andre ord sparer INEO connector app'en - kan downloades fra dstore - kontormedarbejdere en masse tid og besvær, f.eks. ved at undgå de mange trin, der ellers er nødvendige for at uploade papirbaserede dokumenter til Google.

Papirskabeloner til kontoropgaver
Isometrisk eller millimeter-papir til arkitekter eller bygherrer og linjeret, ternet eller millimeter-papir til kontorer, skoler og universiteter: dstore har en app, der giver brugerne mulighed for nemt at finde den papirskabelon, de har brug for.
Det sparer ikke blot penge ved at fjerne behovet for at købe specialpapir, det gør også rutineopgaver lettere gennem denne tidsbesparende "genvej".

Ved at bringe app-storens enkelhed og bekvemmelighed til office-miljøet er dstore et must for nutidens smartphone- og tablet-generation.

 

Mere information:

Tina Michelsen
Marketing Manager
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Telefon: 72 21 21 21
tina.michelsen(at)konicaminolta.dk

 

 

Besøg dstore nu!