Privatlivspolitik

Konica Minolta Business Solutions Denmark gør alt i vores magt for at forvalte og beskytte dine private oplysninger. Normalt behøver du ikke oplyse dit navn eller andre oplysninger om dig selv for at besøge dette website.

Samtidig benyttes dette website til at levere information om Konica Minolta Business Solutions Denmark og brandet DEVELOP, og der kan være tilfælde, hvor du vil blive bedt om frivilligt at udlevere personlige oplysninger, så som dit navn og adresse, hvis du besvarer kundeundersøgelser, anmoder om svar på spørgsmål, skriver dig op til et nyhedsbrev eller får udskrevne materialer sendt til dig.

I den slags tilfælde kan du blive bedt om at udlevere personlige oplysninger som dit navn, email-adresse, telefonnummer og postadresse. Der kan også være tilfælde, hvor et minimalt antal supplerende oplysninger vil blive anmodet til særlige formål. Med undtagelse af de minimalt nødvendige oplysninger er sådanne oplysninger frivillige; du kan udlevere dem eller ej. Under ingen omstændigheder vil oplysningerne blive ændret uden din tilladelse.

Bemærk, at der kan være tilfælde, hvor oplysningerne, du giver, udleveres til tredjepart, men kun i den udstrækning, at det er nødvendigt. Skal vi eksempelvis sende materialer til din adresse, vil det være nødvendigt at oplyse dit navn og adresse til transportfirmaet.

Anmoder en person, der registrerer oplysninger på dette site, om offentliggørelse af hans eller hendes personlige oplysninger, vil dette kun blive gjort til den registrerende part og kun efter en bekræftelse af den registrerende parts identitet.

Ved visse typer af serviceydelser, der tilbydes på dette website, kan du blive bedt om at udlevere mere fortrolige oplysninger så som ved kreditkorttransaktioner. I disse tilfælde vil kryptering af de transmitterede oplysninger og andre foranstaltninger blive foretaget for at sikre sikkerheden omkring oplysningerne.

Retningslinjerne skitseret ovenfor kan blive ændret på et senere tidspunkt. I sådant tilfælde vil alle sådanne ændringer blive oplyst på denne side.