Forbrugsstoffer

Hvis du sætter pris på driftssikkerhed og førsteklasses udskriftskvalitet, skal du sætte din lid til det perfekte team: DEVELOPs print- og multifunktionssystemer i kombination med originale DEVELOP forbrugsstoffer. For at være sikker på, at produkter med mærket DEVELOP indeholder den ægte vare, bør du kun købe dine forbrugsstoffer fra din forhandler. Kun på den måde kan den bedste ydeevne, problemfri drift og lang levetid for dine værdifulde systemer garanteres.

Stol på originalen

Slagordet i mange virksomheder i dag er omkostningsbeskæringer, hvilket gælder for såvel storstilede investeringer som for forbrugsstoffer såsom toner. Af den grund er flere og flere fabrikanter, der tilbyder billigere alternativer eller endda originale lavprisvarer, kommet ind på markedet.

Men billig betyder ikke nødvendigvis god. Hvis en toner af lav kvalitet bliver brugt, kan det ikke blot påvirke printkvaliteten, men også føre til uoprettelige systemskader. Et billigt engangskøb kan dermed blive en dyr forretning. Vi støtter derfor købet af DEVELOP tonere.

Få information om fordelene ved originale forbrugsstoffer, og hvordan man anskaffer dem ved at downloade vores brochure.