Datasikkerhed

I erhvervslivet i dag skal virksomhedsdata gå gennem mange forskellige dataveje. Disse forskellige veje giver mange muligheder for digitale angreb fra hackere eller viruser. Antivirus-programmer, netværksadministratorer og andre værktøjer, der hjælper med at sikre dine omgivelser, er gode at have! Men hvad med dit digitale kontorsystem? Har du sikret dit multifunktionssystem lige så godt som din PC?

Sikkerhedsstardarder du kan stole på

Næsten hver eneste arbejdsproces og arbejdsflow starter, slutter eller er på en eller anden måde relateret til din multifunktionelle kontorenhed. Mange af dine data løber igennem dit multifunktionssystem. Dette er grunden til, at det multifunktionelle kontorsystem, som et centralt element i din virksomheds arbejdsproces og workflow, skal kunne modstå konstante sikkerhedstrusler.

Vores omfattende række af standardiserede sikkerhedsfunktioner og -muligheder skaber et stærkt udgangspunkt til professionelle løsninger: Løsninger til både at opdage og forhindre sikkerhedsbrud, og til at undgå efterfølgende finansielle skader og/eller skader på omdømmet på såvel virksomhedsniveau som på det private individuelle niveau.

DEVELOP systemer er certificerede næsten uden undtagelser i henhold til standarden Common Criteria/ISO 15408 EAL3. Disse er de eneste internationalt anerkendte standarder for IT-sikkerhedstest af digitale kontorprodukter. Printere, kopimaskiner og software, der er kompatible med ISO 15408 certifikationen, har alle gennemgået en streng sikkerhedsevaluering og kan tilfredsstille og levere det sikkerhedsniveau, som en omhyggelig forretningsdrift efterspørger og med rette forventer.

Lær mere om vores sikkerhedsstandarder i vores Datasikkerhedsbrochure eller kontakt os direkte.