Profil

Som et brand under Konica Minolta Business Solutions Danmark A/S står DEVELOP for professionelle og moderne kommunikationsløsninger. Vi markedsfører systemer, software og serviceydelser, der lever op til dine behov i dokumentproduktion og -håndtering. Takket være vores brede vifte af produkter og serviceydelser er vi blandt de førende brands indenfor kontorkommunikation for nystartede, små og mellemstore virksomheder i Europa.

Hvem vi er

Vi er trendsættere, og vi bidrager modigt og kreativt til fremtidens kontorkommunikation. Den rådgivning, vi leverer, går langt dybere end blot analyser og anbefalinger – vi vurderer dine behov og designløsninger og styrer din kontorkommunikation. Vores primære mål er altid at øge produktiviteten i din dokumentproduktion og dine styringsprocesser.

Hvad du kan regne med

Enhver branche står over for forskellige udfordringer. Alle virksomheder har forskellige behov. Dine specifikke dokumentproduktions- og styringsbehov er de afgørende faktorer for os – uanset om du er en nystartet, en lille eller mellemstor virksomhed. DEVELOP produkter og software-løsninger giver dig en lang række muligheder for at øge din produktivitet og gøre dit daglige arbejde lettere.

Hvor du kan finde os

Vores omfattende internationale salgsnetværk af uafhængige distributører og specialiserede forhandlere i mere end 60 lande faciliterer virksomhedens kundeaktiviteter og garanterer en verdensomspændende service af dine produkter. Mere end 300 autoriserede forhandlere sikrer en landsdækkende tilstedeværelse i Tyskland. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, et selskab baseret i Langenhagen, Tyskland, er et helejet datterselskab af Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solutions Europe er repræsenteret igennem datterselskaber og distributører i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Mere end 27.000 mennesker arbejder for Konica Minolta Business Technologies på verdensplan.