Kunderådgivning

Hvad ville en bæredygtig forbedring i processer, workflows og omkostninger virkelig betyde for jeres virksomhed? Og for dig personligt? DEVELOP tilbyder dig ikke blot en individuel rådgivningsservice, men også et omfattende download center, hvor du kan finde drivere, manualer, software og meget mere. Faktisk behøver du kun at være up-to-date og optimere din forretning.

Hvad med jeres omkostningsstruktur?

Indkøbsomkostninger, finansieringsomkostninger, vedligeholdelsesomkostninger, istandsættelsesomkostninger, omkostninger til hjælpematerialer, administrationsomkostninger og mange flere. Kan du stadig bevare overblikket over omkostningerne ved jeres kopimaskiner, printere, scannere og fax-systemer? Ifølge en undersøgelse af markedsresearch instituttet Gartner er virksomheders mængde af printede materialer fordoblet over de sidste ti år. Men kun 20 procent af alle virksomheder ved, hvor store deres printomkostninger i virkeligheden er.

Bevar kontrollen med dine omkostninger!

Med hjælp fra et avanceret analysekoncept kan vi finde optimeringspotentialet i jeres virksomheds omkostningsstruktur og arbejdsprocesser. Fra en detaljeret analyse af alle procedurer til skræddersyede løsninger udviklet specielt til at møde jeres behov: Vi leverer præcist i tråd med jeres individuelle krav og rådgiver i udviklingen af passende foranstaltninger.

Drag fordel af vores analysekoncept!

Vi tilbyder en hurtig og simpel metode til at opnå et førstehåndsindtryk af jeres omtrentlige faktiske omkostninger. Vores erfaringer viser, at DEVELOPs analysekoncept giver potentielle besparelser på op til 18 procent. En sti, der er værd at betræde.

Kontakt os. Vi tilbyder med glæde information i en personlig konsultation uden forpligtelser.