Kronologi

Drivkraften i DEVELOPs over 60 år lange historie har været udviklingen og udformningen af kontorkommunikationsløsninger og -serviceydelser for at gøre dit daglige arbejdsliv lettere. I fremtiden vil vi skrive mange flere kapitler, ikke bare i vores succeshistorie, men også i din. Fordi sammen kan vi få din virksomhed til at vokse.

I dag

DEVELOP tilbyder en ny dimension i multifunktionelle apparater. Takket være et intuitivt og letforståeligt betjeningskoncept er systemerne lige så lette at bruge som en smartphone eller en tablet. Endvidere betyder forbindelsen med DEVELOPs softwareløsninger, at hver INEO-system er en ægte all-rounder indenfor dokumenthåndtering og en integreret del af de daglige arbejdsprocesser.

For yderligere at styrke sin position på markedet fusionerer Develop GmbH med Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH.

Som en del af den fusionerede koncerns to-brand-vækststrategi supplerer begge brands hinanden til i fællesskab at opfylde kundernes behov. Ved at samle Konica Minolta og DEVELOPs brands i Konica Minoltas europæiske hovedkontor og koordinere go-to-markedsstrategien kan der tilbydes endnu mere omfattende løsninger til kunderne på B2B-markedet for virksomhedsprint og dokumentworkflow.

2010'erne

DEVELOP er synonym med højkvalitets kontorkommunikationssystemer og er blandt Europas fem førende leverandører af farveprintsystemer. Porteføljen af systemer, software og serviceydelser til dokumentproduktion og dokumentstyring gør DEVELOP i stand til at etablere sig som en Europas førende leverandører til små og mellemstore virksomheder.

DEVELOP spiller en trendsættende, dristig og kreativ rolle i udformningen af fremtidens kontorkommunikationssystemer. Selskabets forståelse af kunderådgivning går langt længere end blot at levere analyser og anbefalinger til også at omfatte evalueringer, designløsninger og levering af løbende support – med det primære mål at øge produktiviteten i en kundes dokumentproduktion og styringsprocesser.

2000'erne

DEVELOP flytter sit hovedkvarter fra Gerlingen til Langenhagen. Det første 4C office system QC 1500/QC 2000 med tandem-teknologi lanceres. DEVELOP har mere end 300 specialforhandlere i Tyskland og markedsfører sine produkter i 60 lande i verden.

DEVELOP lancerer en ny produktoffensiv med INEO og INEO+ serierne, som kombinerer fremragende printkvalitet med omkostningseffektivitet. Produktporteføljen styrkes samtidig gennem indførelse af yderligere multifunktionelle printsystemer. Sortimentet suppleres af forskellige softwareløsninger og serviceydelser.

Lanceringen af INEO+ 6500 betyder, at DEVELOP også servicerer markedet for entry-level produktion. Andre produktionssystemer indføres senere. DEVELOP udvider også sit line-up med A4 printsystemer til små kontorer og detailhandlere. DEVELOP udvikler sig til en markedsledende leverandør af farve og sort/hvid multifunktionelle printsystemer.

1990'erne

DEVELOP er fuldt integreret i Minolta Group, og Develop GmbH etableres som en service- og handelsvirksomhed med 120 medarbejdere. DEVELOP lancerer den første digitale s/h kopimaskine på markedet – D3000iD – efterfulgt af den første digitale farve-enhed et år senere. DFC 100 lanceres.

1980'erne

DEVELOP udvikler verdens mindste automatiske kopimaskine – DEVELOP 10 – og modtager seks internationale priser for progressivt design. Develop tegner en partnerskabsaftale med Minolta og producerer fra da af alle små og mellemstore maskiner til det europæiske marked. Develop 100 lanceres og mere end 100.000 kopimaskiner produceres.

1970'erne

DEVELOP lancerer sin første lille, automatiske arbejdskopimaskine, Serie 33 "Volkskopierer", og kommer også ind på det amerikanske marked. DEVELOP udvikler den første enhed til brug med standard papir, DEVELOP 66.1.

1960'erne

Elektrostatik revolutionerer kopieringsteknologien. DEVELOP er den eneste producent, der tilbyder maskiner til hver proces: diffusion, elektrostatik, dual-spektral og offset-print.

1950'erne

Det "økonomiske mirakel" kommer i gang i Vesttyskland. 16 patenter og 39 licenser udstedes til "Blitz" kopimaskiner, og DEVELOP markedsfører allerede sine produkter i 87 lande. DEVELOP producerer de første reklamebilleder til "Blitz" kopimaskinen og DEVELOP "Kombi": "To minutter for en kopi."

21. juni 1948

DEVELOP bliver grundlagt af Dr. Walter Eisbein, Konrad Kral og Arno Lippinghoff. Det første produktionsanlæg er en gammel fabriksbygning i Stuttgart-Zuffenhausen. Dr. Eisbein udvikler verdens første kopimaskine, "Blitz" kopimaskinen Develop D 10.